Fysiotherapie Freek van Ditshuizen


SPECIALIST IN BEWEGING EN HOUDING

Welkom bij Fysiotherapie Freek van Ditshuizen. We zijn een groepspraktijk bestaande uit vier enthousiaste en vakbekwame fysiotherapeuten. In ons team zijn diverse specialismen samengevoegd om u optimaal te kunnen behandelen en begeleiden. Samen met u werken we aan uw gezondheid.

Met behulp van fysiotherapie kunnen functiestoornissen gestabiliseerd, verminderd of verholpen worden. Eventuele beperkingen kunnen worden geoptimaliseerd, hersteld of verbeterd. D.m.v. manuele technieken, oefentherapie, massage, elektrotherapie, advisering en/of begeleiding proberen we bepaalde functies zodanig te verbeteren dat een normale houding en beweging weer mogelijk is. In andere gevallen leren we u hoe u zo goed mogelijk met eventuele resterende beperkingen kunt omgaan.

Uw lichaam verdient de beste behandeling en daarom voldoen wij aan alle kwaliteitseisen en zijn we geregistreerd in het kwaliteitsregister. Daarnaast hebben we in de afgelopen 16 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de gezondheidszorg in Westerhaar en omgeving.

We hebben de praktijk uitgebreid met een vestiging binnen het Medisch Centrum Kulturhus. Hierdoor is de samenwerking met andere disciplines verder geoptimaliseerd en kunnen we u nog beter van dienst zijn.

CONTACT

Hoofdweg 132K, 7676 AJ,
Westerhaar-Vriezenveensewijk

0546 657124
info@fysio-westerhaar.nl

http://www.fysio-westerhaar.nl