Biljart en kaart

Kulturhus ‘De Klaampe’ in Westerhaar, biedt aan vele verschillende doelgroepen een afwisselend programma. Dat kan uiteraard niet zonder enthousiaste bezoekers, groepen mensen die zich 100 % inzetten voor hun hobby of idealen en tot slot een club met ijverige vrijwilligers.
Één van die clubs die al jarenlang trouw op donderdagmiddag ‘De Klaampe’ bezoekt is de ‘55 plus kaart- & biljartclub’. Zij komen bij elkaar om een potje te kruisjassen of een balletje te stoten. Behalve dat potje kaarten is het ook de plek om gezellig samen te komen. Van ‘gedachten wisselen’tot ‘een goed gesprek’ en van een ‘mooi verhaal’ tot ‘een actualiteit’,…..alles is mogelijk en komt voorbij!
Heb je zin om aan te schuiven en de sfeer te proeven? Dan ben je elke donderdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur van harte welkom in Kulturhus ‘De Klaampe’. De toegang is geheel gratis en de ‘55 plus club’ begint het nieuwe seizoen op donderdag 19 september.